Business BuyBack

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
buyBack logo

Grønt. Sikkert. Billigere.

Humac bortskaffer jeres brugte elektronik på en sikker og miljørigtig måde, og I får en god pris for jeres brugte elektronik, uanset mærke, når I opgraderer til nye Apple-produkter.buyBack logo

Certifikat på sikker sletning af data.

buyBack logo

Miljørigtig genanvendelse og bortskaffelse af elektronik.Kontakt os nu

buyBack logo


Sådan fungerer det


Udvalg
1. Få et prisoverslag på jeres gamle produkter.

Kontakt vores Key Account Managers, hvis du ønsker et prisoverslag på jeres gamle produkter. De udregner herefter en BuyBack-pris på jeres gamle produkter på baggrund af stand, brugstegn, alder m.m.


Fast ydelse
2. Aflever jeres gamle enheder og få et BuyBack Business-tilgodebevis.

Når I har godkendt aftalen, sender vi jer alt nedpakningsudstyr. Hvis I ønsker hjælp til sikker og korrekt nedpakning, kan dette aftales nærmere.


Opgrader
3. Brug tilgodebeviset til at købe helt nye enheder.

Du kan handle når og hvor du ønsker. Enten i en af vores 22 Humac-butikker fordelt over hele landet eller via din Key Account Manager.Helt sikkert bedre for planeten.

Vi garanterer jer, at genanvendelsen sker på en sikker og miljømæssig forsvarlig måde. Kan jeres indleverede produkt ikke genbruges, bliver det så vidt muligt genanvendt, og alle de dele der er brugbare, tages ud og genanvendes i andre produkter. De produkter, der skal skrottes, bliver sendt til 100 % genbrug - dvs. det bliver slettet for data, skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav.

buyBack logobuyBack logo

Få en god, grøn leasingaftale.

Kombiner BuyBack med Leasing. Så kommer I af med jeres gamle enheder på en sikker måde, og får det nyeste nye fra Apple til en endnu lavere månedlig pris.

Læs mere om leasingSpørgsmål og svarAlle firmaer med gyldigt CVR nummer som har IT-udstyr liggende, kan benytte dig af BuyBack Business. Du skal blot forespørge Humac Business om, hvad dit gamle IT-udstyr er værd.

Prisen på udstyret udregnes på baggrund af stand, brugstegn, alder mm. Udstyr som fremstår i pæn stand uden tydelige ridser, buler, med tilhørende lader og oplåst af bruger, har mere værdi end enheder med skærmbrud, ridser og buler. Naturlige brugstegn anses ikke som værende værdiforringende. Som firma kan du med fordel indsamle udstyr i større mængder. Her vil du modtage et samlet bud på tilbagekøb i en mail, som du ganske uforpligtende kan be- eller afkræfte.

Når I har accepteret jere BuyBack-tilbud, fremsender vi nedpakningsudstyr til jer. Hvis I ønsker hjælp til sikker og korrekt nedpakning af jeres Key Account Manager, kan dette aftales med denne. Når udstyret er forsvarligt pakket sammen, sendes vægt og størrelse på kasser til Humacs BuyBack-partner. Afhentning med fragtfirma aftales på det tidpunkt, som passer jer.

Værdien af jeres gamle mobiltelefoner eller bærbar computere vurderes ud fra mærke, model og produktets stand. Som udgangspunkt kræver vi, at al elektronik indleveres med original oplader og som et minimum kan tændes. Jo bedre stand jo højere værdisætning. Alle produkter gennemgår et eftersyn og ud fra produktets stand afgøres BuyBack-prisen. Derfor kan prisen også variere fra produkt til produkt.
Bemærk: Vi modtager flest gamle Apple-produkter, men tager også imod mobiltelefoner og bærbar computere af andet mærke.

Hvis dit produkt virker uden problemer, bliver det renset for al data og solgt videre udenfor Danmark. Virker dit produkt ikke, bliver det så vidt som muligt genanvendt og alle de dele der er brugbare tages ud og genanvendes i andre produkter. De produkter, der skal skrottes bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav. Vi stiller høje miljøkrav til vores samarbejdspartner, der er er certificeret i følgende: Quality Management System standard: ISO 9001:2015, Environmental Management System standard: ISO 14001:2015, Waste permit issued by Estonian Environmental Board for the processing site (L.JA/328391) WEEE Producer Compliance, Currently working on ISO 27001, Compliant with GDPR requirements.