Sammenlign Watch

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Vælg Apple Watch-modeller for at sammenligne.

 
Apple Watch Series 8
Apple Watch SE (2. generation)
Apple Watch Ultra
Vælg modeller for at sammenligne.
Billeder
Finish

Ikke relevant

Ikke relevant

Titanium

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Aluminium
Aluminium
Aluminium

Ikke relevant

Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Rustfrit stål
Rustfrit stål

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Rustfrit stål
Rustfrit stål
Rustfrit stål
Rustfrit stål

Ikke relevant

Rustfrit stål

Ikke relevant

Køb

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Vis
Størrelse på urkasse- 2
Skærm
Vandafvisende
Vandafvisende- 2
Iltniveau i blodet
Temperaturmålinger
Nødopkald SOS
Kompas
Mulighed for mobilforbindelse
Batteri

Ansvarsfraskrivelser

 • Støvafvisningsgrad: Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og Apple Watch Series 7 er klassificeret som støvafvisende (IP6X).

 • MIL-STD 810H: Testet i følgende underkategorier: store højder, høj temperatur, lav temperatur, temperaturchok, nedsænkning, nedfrysning/optøning, stød og vibration.

 • Vandafvisningsgrad: Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE (2. generation) er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at det kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE (2. generation) bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand. Vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan aftage over tid. Du kan finde flere oplysninger på support.apple.com/da-dk/HT205000. Apple Watch Ultra er klassificeret som vandafvisende ned til 100 meter i henhold til ISO-standard 22810. Det kan bruges til fritidsdykning (sammen med en kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 meter og til vandsport ved høj hastighed. Apple Watch Ultra bør ikke bruges til dykning på mere end 40 meters dybde. Vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan aftage over tid. Du kan finde flere oplysninger på support.apple.com/da-dk/HT205000.

 • Oceanic+-appen: Oceanic+ kræver abonnement. Kan hentes i App Store. Sørg altid for at følge de rette procedurer for dykning, hav en ledsager med under dykningen, og brug en ekstra enhed.

 • Iltniveau i blodet-app: Målingerne fra Iltniveau i blodet-appen er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selvdiagnose og lægekonsultation. Appen er udelukkende skabt til at blive brugt i forbindelse med træning og almindelig velvære.

 • EKG-app: EKG-appen er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS og watchOS på Apple Watch Series 4 og nyere (eksklusive Apple Watch SE). Se apple.com/dk/watch for oplys­ninger om kompatibilitet. EKG-appen er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år. Takket være EKG-appen er Apple Watch i stand til at generere et EKG svarende til et enkeltaflednings­elektrokardiogram.

 • Notifikation om uregelmæssig hjerterytme: Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS. Funktionen er ikke beregnet til at blive brugt af personer, der er under 22 år, eller som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

 • Temperaturmålinger: Funktionen til temperaturmålinger er ikke en medicinsk enhed, og den er ikke beregnet til at blive brugt til medicinsk diagnosticering, behandling eller andre medicinske formål.

 • Min cyklus: Appen Min cyklus bør ikke bruges som præventionsmiddel. Data fra appen Min cyklus bør ikke bruges til at diagnosticere en sygdom.

 • Nødopkald SOS + Registrering af ulykke: Apple Watch Series 4 og nyere kan bruge mobilforbindelsen til Nødopkald SOS.

 • Internationale nødopkald: Funktionen til internationale nødopkald kræver en Apple Watch Ultra-, Apple Watch Series 8-, Apple Watch Series 7-, Apple Watch Series 6- eller Apple Watch SE-model. Se en liste over lande og områder, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

 • Roaming i udlandet: Dækning i forbindelse med roaming i udlandet afhænger af din udbyder. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Se en liste over udbydere, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watch/cellular.

 • Mobilnetværk og trådløs teknologi: Mobilforbindelse kræver trådløst dataabonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Roaming i udlandet understøttes ikke. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/dk/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

 • Strøm og batteri: Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.

 • Hurtig opladning: Hurtig opladning er kun kompatibel med Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og Apple Watch Series 7. Andre modeller oplader i normal hastighed.

 • App Store: Apps kan hentes i App Store.

 • Remme: Udbuddet af remme kan variere.

 • Kompatibilitet: Apple Watch Series 8, Apple Watch SE (2. generation) og Apple Watch Ultra kræver en iPhone 8 eller nyere og den nyeste version af iOS.

 • Tilgængelige funktioner: Funktionerne kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se en komplet liste på apple.com/dk/watchos/feature-availability.