Sammenlign iPad

Levering fra0 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Vælg iPad-modeller for at sammenligne.

Produktnavn
Billeder
Finish
Overblik

Ansvarsfraskrivelser

Skærm

Liquid Retina XDR‑skærmen fås kun til 12,9" modellen. Skærmene har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på 12,9" iPad Pro 12,9", på 11" iPad Pro 11" diagonalt og på iPad Air (4. generation) 10,86" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

Kapacitet

Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskellige faktorer. Standardkonfigurationen bruger ca. 10-13 GB lagerplads (inklusive iPadOS og præinstallerede apps) afhængigt af model og indstillinger. Præinstallerede apps bruger ca. 4 GB, og du kan både slette og gendanne disse apps. Lagerpladsen kan variere afhængigt af softwareversion og enhed.

Mobilnetværk og trådløs teknologi

Kræver dataabonnement. 5G og 4G LTE er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G- og LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/ipad/cellular.

Tilbehør

Tilbehør sælges separat, og udbuddet kan variere. Magic Keyboard er kompatibelt med 11" iPad Pro (1. generation eller nyere), 12,9" iPad Pro (3. generation eller nyere) og iPad Air (4. generation).