Sammenlign iPhone

Levering fra0 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Vælg iPhone-modeller for at sammenligne.

Produktnavn
Billeder
Finish
Overblik

Ansvarsfraskrivelser

Skærm

Skærmen har afrundede hjørner, som følger kurverne på det elegante design. Hjørnerne ligger inden for et format svarende til et almindeligt rektangel. Målt som et standardrektangel er skærmen 5,42" (iPhone 12 mini), 5,85" (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,06" (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6,46" (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) eller 6,68" (iPhone 12 Pro Max) diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

Mobilnetværk og trådløs teknologi

Kræver dataabonnement. 5G og LTE er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G- og LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/iphone/cellular.

Strøm og batteri

Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Batteriet kan oplades et begrænset antal gange og skal evt. med tiden udskiftes af en Apple-serviceudbyder. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.