BuyBack

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
buyBack logo

Byt til nyt.

Få en god pris på dine nye Apple-produkter, når du bytter med dine brugte.
triangle
BuyBack

Se hvad dit gamle produkt er værd.


Beregn din pris1

Sådan fungerer BuyBack.Udvalg
1. Beregn din BuyBack-værdi

Beregn dine produkters BuyBack-værdi her på siden ellers kan du selvfølgelig også medbringe dine produkter, og få udregnet BuyBack-værdien i en Humac-butik. Bemærk, dine produkter skal være opladet hjemmefra.


Fast ydelse
2. Få din 72-timers voucher

Når du har besvaret spørgsmålene om dit produkts stand, modtager du en voucher med din BuyBack-værdi på e-mail. Voucheren gælder i op til 72 timer. På den måde sikrer du, at din BuyBack-værdi ikke ændrer sig.1


Opgrader
3. Medbring produktet

Brug voucheren til at købe et nyt Apple-produkt i din lokale Humac-butik. Vores Apple-eksperter guider dig til det helt rette produkt. Det er både bedre for dig og for miljøet.

Bedre for miljøet.

Kan dit indleverede produkt ikke genbruges, bliver det så vidt som muligt genanvendt, og alle de dele der er brugbare, tages ud og genanvendes i andre produkter. De produkter, der skal skrottes bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav.

Hvad sker der med mine produkter?

BuyBack flow

Humacs Miljørapporter
2022

Humacs BuyBack Miljørapport 2022Se Rapport

2023

Humacs BuyBack Miljørapport 2023Se Rapport


Question

Ofte stillede spørgsmål


Hvem kan bruge BuyBack?

Alle kan bruge BuyBack. Trænger din gamle mobiltelefon eller bærbar computer til en gevaldig opgradering? Eller vil du bare gerne have det nyeste af det nye fra Apple? Uanset mærke kan du skifte til en ny iPhone, Mac, Apple Watch eller iPad med god samvittighed. Det er både bedre for dig og for miljøet

Når du afleverer din gamle elektronik hos Humac, sikrer vi, at alle dine data bliver slettet og at brugbare dele klargøres til genbrug - samtidigt med at dele der ikke kan genbruges afskaffes på en miljørigtig måde.


Hvordan udregner jeg min BuyBack-værdi?

Beregn dine produkters BuyBack-værdi direkte i Humac.dk. Du skal blot besvare 5 simple spørgsmål om dit produkts stand. Herefter modtager du en voucher med din BuyBack-værdi på e-mail. Voucheren gælder i op til 72 timer. På den måde sikrer du, at din BuyBack-værdi ikke ændrer sig. Du kan selvfølgelig også medbringe dine produkter, og få udregnet BuyBack-værdien i en Humac-butik. Vi udregner din BuyBack-værdi indenfor 5 minutter og står klar med den rette ekspertviden om dit nye Apple-produkt. Er varen på lager, kan du tage den med ud af butikken samme dag. Du kan indlevere så mange gamle produkter, som du kan slæbe ned i vores butik.

Bemærk: Din BuyBack-værdi kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller tilgodebevis, men fratrækkes dit køb i butikken.


Hvad skal jeg vide inden jeg bruger BuyBack?

Værdien af din gamle mobiltelefon eller bærbar computer bliver vurderet ud fra mærke, model og stand. Vi anbefaler, at al elektronik indleveres med original oplader og som et minimum kan tændes. Jo bedre stand jo højere værdisætning. Ved indlevering gennemgår alle produkter et eftersyn, og ud fra produktets stand afgør vi din BuyBack-værdi. Derfor kan værdien også variere fra produkt til produkt.

Bemærk: Hvis dine produkter kan tændes, skal de være opladet hjemmefra. Vi modtager flest gamle Apple-produkter, men tager også imod elektronik af andet mærke. BuyBack-værdien udregnes på daglig basis og kan derfor variere.


Hvordan håndterer Humac mine gamle produkter?

Hvis dit produkt virker uden problemer, bliver det renset for al data og solgt videre udenfor Danmark. Virker dit produkt ikke, bliver det så vidt som muligt genanvendt og alle de dele der er brugbare tages ud og genanvendes i andre produkter.

De produkter der skal skrottes, bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav. Vi stiller høje miljøkrav til vores samarbejdspartner der overholder alle GDPR- krav om datahåndtering og er certificeret i: Kvalitetsstyringssystem: ISO 9001:2015, Miljøledelsessystem: ISO 14001:2015, Affaldstilladelse udstedt af Estlands miljøråd for forarbejdningsstedet (L.JA/328391), WEEE Producentoverensstemmelse ISO 2700.


1Din BuyBack-værdi afhænger af dit produkts stand, dets specifikationer og alder og udregnes fra dag til dag. Gem BuyBack-værdien for at sikre, at den ikke falder de næste 72 timer. BEMÆRK, at produktets stand ultimativt skal godkendes af en Humac-medarbejder.

Vilkår & Betingelser på nuværende BuyBack kampagne

*Forudsætter køb af en ny specialbygget Mac eller Premium Edition. BuyBack-værdien forudsætter at den indleverede Mac er i god stand og uden anmærkninger. Kampagnen gælder t.o.m. 5/5-24, eller så længe lager haves og ved maks. 700 stk. ved ekstra rabat. Maks. én voucher pr. køb.