BuyBack

Levering fra0 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

BuyBack

BuyBack

BuyBack

Få en god pris for dit gamle produkt, uanset mærke, når du opgraderer til et nyt med BuyBack. Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.

Sådan gør du

Gamle Mac

1. Aflever dit gamle produkt hos Humac

Har du også en gammel Mac liggende i skuffen? Eller trænger din iPhone til en opgradering?

Find dine gamle produkter frem fra gemmerne, og aflever det i din nærmeste Humac-butik.

BuyBack-pris

2. Få oplyst værdien af dit produkt

Inden for 5 minutter udregner vores Apple-eksperter en BuyBack-pris til dig. Prisen afhænger af dit produkts alder og stand.

BuyBack

3. Brug din BuyBack-pris til at købe et nyt Apple-produkt

Du skåner miljøet, og med god samvittighed finder du dit næste Apple-produkt med hjælp fra vores Apple-eksperter.

1. Alle kan bruge BuyBack

Alle kan bruge BuyBack. Trænger din gamle mobiltelefon eller bærbar computer til en gevaldig opgradering? Eller vil du bare gerne have det nyeste af det nye fra Apple? Uanset hvad kan du skifte til en ny iPhone, Mac, Apple Watch eller iPad med god samvittighed, når du sparer på både pengepung og miljø.

Afleverer du din gamle mobiltelefon eller bærbar computer hos os, så sikrer vi at alle data slettes og at brugbare dele klargøres til genbrug - samtidigt med at dele der ikke kan genbruges afskaffes på en miljørigtig måde. Og nåh ja, så køber vi din gamle elektronik, uanset mærke, med et nedslag i prisen på dit nye Apple-produkt.
 

*Priseksempler er udregnet d. 14/12-2020 og er kun vejledende.
Din aktuelle pris afhænger af dit produkts stand, specifikationer og alder og udregnes fra dag til dag. Læs mere under punkt 3.
 

2.099 kr.* for din gamle iPhone Xs 64 GB
Få 5.132 kr.* for din gamle Apple MacBook Pro (13" 2018, 4 TBT3) - Core i5-8259U / 8GB / 256GB SSD
Få 7.443 kr.* for din gamle Apple MacBook Pro (15" 2018) - Core i7-8750H / 16GB / 256GB SSD
3.743 kr.* for din gamle Apple MacBook Air (Retina, 13" 2018) - Core i5-8210Y / 8GB / 128GB SSD
Få 2.456 kr.* for din gamle Apple iPad Pro (2018) 11" 64 GB WiFi
Få 1.225 kr.* for dit gamle Apple Watch Series 4 44mm GPS+Cellular Stainless Steel


Se vores udvalg af iPhone
Se vores udvalg af Mac
Se vores udvalg af iPad
Se vores udvalg af Apple Watch
 

2. Alle BuyBack priser udregnes i butikken

Besøg din nærmeste Humac-butik og tag din gamle mobiltelefon eller bærbar computer med. Så udregner vi en tilbagekøbspris til dig indenfor 5 minutter og står klar med den rette ekspertviden om dit nye Apple-produkt. Er varen på lager kan du tage den med ud af butikken samme dag. Du kan indlevere så mange gamle produkter, som du kan slæbe ned i vores butik.

Bemærk: Din BuyBack værdi kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller tilgodebevis, men fratrækkes dit køb i butikken. Find nærmeste butik
 

3. Det skal du vide, inden du besøger butikken

Værdien af din gamle mobiltelefon eller bærbar computer vurderes ud fra mærke, model og produktets stand. Som udgangspunkt kræver vi, at al elektronik indleveres med original oplader og som et minimum kan tændes. Jo bedre stand jo højere værdisætning. Alle produkter gennemgår et eftersyn og ud fra produktets stand afgør vi produktets BuyBack-prisen. Derfor kan prisen også variere fra produkt til produkt.
 

Bemærk: Vi modtager flest gamle Apple-produkter, men tager også imod mobiltelefoner og bærbar computere af andet mærke. BuyBack-priser udregnes på daglig basis og kan derfor variere. Find nærmeste butik
 

 

4. Sådan håndterer vi dit gamle produkt

Hvis dit produkt virker uden problemer, bliver det renset for al data og solgt videre udenfor Danmark. Virker dit produkt ikke, bliver det så vidt som muligt genanvendt og alle de dele der er brugbare, tages ud og genanvendes i andre produkter. De produkter, der skal skrottes bliver sendt til 100% genbrug - dvs. det bliver skilt ad og brugt i andre produktionsprocesser efter de højeste miljømæssige krav. 

Høje krav til vores samarbejdspartner
Vi stiller høje miljøkrav til vores samarbejdspartner, der er er certificeret i følgende: Quality Management System standard: ISO 9001:2015, Environmental Management System standard: ISO 14001:2015, Waste permit issued by Estonian Environmental Board for the processing site (L.JA/328391) WEEE Producer Compliance, Currently working on ISO 27001, Compliant with GDPR requirements.

Navigation