Studie

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
header
Find den helt rigtige Mac til studiet, og få studiepris som studerende eller underviser.
header
Studiepris kan ses når du klikker dig ind på produktet.Sådan får du studieprisen.

Er du under uddannelse, eller ansat på et uddannelsessted, får du studierabat på din nye MacBook Pro eller MacBook Air - også online. Studiepriser finder du her.

Læg produkterne i kurv.

1: Læg produkterne i kurv.

Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel

2: Upload studiekort, optagelsesbevis eller kopi af lønseddel fra studiested.

Gå til betaling

3: Gå til betaling.

Køb en ny Mac

4: Gennemfør betaling.

OBS! Studieprisen vises i kurven, så snart du har uploadet et billede af dit studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel.

* Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser over 18 år. Studierabatten gives til lærer og ansatte i det danske uddannelsessystem. Studierabatten kan kun opnås ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller kopi lønseddel. Dine data behandles i overensstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser.

KATALOG

Fuld af gode idéer.

Læs det store Mac-katalog, og find den helt rigtige Mac til lige præcis dit studie.
Se katalog


Gem dit studiekort i app'en

Handler du i din lokale Humac-butik, skal du uploade dit studiekort til Humac App’en for at opnå din studierabat (gælder kun iPhone brugere).

Humac App Download
Humac app


Premium Edition

Topkarakter i alt?

Premium Edition er bygget med ekstra RAM, en hurtigere processer eller med mere hukommelse. Så kan din nye Mac klare selv det mest krævende pensum.

Se vores udvalg af Premium Edition her
header

Hvorfor vælge Mac?

Mac er bygget til både at understøtte læring – og gøre den bedre. Den er designet til at være bedre på rigtigt mange måder, og derfor er så mange studerende vilde med at arbejde på Mac.
MacBook Air M2

MacBook Air (M2)

Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Se udvalg


MacBook Pro M2

MacBook Pro (M2)

De nye MacBook Pro modeller med er til dig, der arbejder med krævende programmer i forbindelse med dit studie. Den nyeste teknologi gør, at du er med helt fremme og ikke skal gå på kompromis.

Se udvalg


Tilbehør
Tilbehør

Tilbehør til Mac

Studiepris på Office

BuyBack

Se hvad dit gamle produkt er værd.

Beregn dine produkters BuyBack-værdi direkte i Humac app’en eller prøv her. Du kan selvfølgelig også medbringe dine produkter, og få udregnet BuyBack-værdien i en Humac-butik.

Udregn BuyBack-værdi

Kundeservice

Chat med dine Apple-eksperter


Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige Mac til studiet? Skriv eller ring til os, så hjælper vi dig med at finde en Mac, der passer perfekt til dine unikke behov.

Ring til vores Apple-eksperter 70 21 53 53 eller chat med os her.

KundecenterVælg Mac-modeller for at sammenligne.

 
MacBook Air (M1, 2020)
MacBook Air (M2, 2022)
13" MacBook Pro (M2, 2020)
14" MacBook Pro (2021)
16" MacBook Pro (2021)
Vælg modeller for at sammenligne.
Produktbilleder
Finish
Overblik
Chip
CPU
GPU
Hukommelse
HD-kapacitet
Batteri
Forbindelser
◊ Ansvarsfraskrivelser

Skærm: Skærmstørrelse måles diagonalt. Skærmen på 13,6" MacBook Air har afrundede hjørner foroven. Målt som et standardrektangel er skær­men 13,6" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre). Skærmene på 14" og 16" MacBook Pro har afrundede hjørner foroven. Målt som et standardrektangel er skær­mene 14,2" og 16,2" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre). Målt diagonalt er den faktiske skærmstørrelse for 24" iMac 23,5".

Lagerplads: 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

Batteri: Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se mere på apple.com/dk/batteries.


AirPods

Lyd til læsesalen.Apple Music

70 millioner sange. Halv pris for studerende.

Lyt til 70 millioner sange med studieabonnementet på Apple Music. Du får det til halv pris, men kun som studerende. Apple Music kræver abonnement.


Tilmeld dig nu

Apple music kræver abonnementStudierabat på iPad.

Med iPad kan du hele tiden lære på nye måder. Den er et effektivt værktøj, som mange studerende er vilde med at bruge. Den er tynd, let og robust, og du kan bruge den, præcis som du vil til dine studier – og gøre undervisningen levende som aldrig før.

Hvilken iPad passer til dig?
iPad

iPad

iPad er det perfekte supplement til din Mac eller til dig, der ønsker mere alsidighed i hverdagen. Hvad enten du vil tage noter i fysik- eller dansktimen. Med mere end 1 million apps i App Store, har du verden lige under dine fingerspidser med en iPad.

Se udvalg

iPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får du en enhed, der næsten udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. iPad Pro har kræfter som en computer, men er lige så let at ha’ med som en tablet. Og med en Apple Pencil har du mulighed for at udtrykke dig både kreativt og professionelt.

Se udvalg

iPad Air 4

iPad Air

iPad Air kan meget mere end en computer og gør det på simplere og mere intuitive måder. iPad Air kommer i et farverigt design og med en imponerende Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Se udvalg