Studie

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Har du husket dit tilbehør?Se Mac tilbehør

Vælg Mac-modeller for at sammenligne.

 
13" MacBook Air (M2)
13" MacBook Air (M3)
15" MacBook Air (M3)
14" MacBook Pro (M3)
16" MacBook Pro (M3 Pro eller M3 Max)
Vælg modeller for at sammenligne.
Billeder
Finish
Overblik
Chip
CPU
GPU
Hukommelse
HD-kapacitet
Batteri
Forbindelser

Ansvarsfraskrivelser

 • Skærm: Skærmstørrelse måles diagonalt. Målt diagonalt er den faktiske skærmstørrelse på en 24" iMac 23,5". Skærmene på 13" MacBook Air med M1 og 13" MacBook Pro måler 13,3” diagonalt. Skærmene på 13" MacBook Air med M2 eller M3, 15" MacBook Air og 14" og 16" MacBook Pro har afrundede hjørner foroven. Målt som et standardrektangel er skærmene 13,6", 15,3", 14,2" og 16,2" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre).

 • Lagerplads: 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

 • Batteri: Batteritiden ved afspilning af film i Apple TV-appen. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.

 • Touch ID: Magic Keyboard med Touch ID følger med iMac-systemer (M3) med 10‑core GPU og iMac‑systemer (M1) med 8‑core GPU. Det kan tilvælges på iMac-systemer (M3) med 8‑core GPU og iMac‑systemer (M1) med 7‑core GPU.

Få en MacBook med studierabat og afbetaling

Er du studerende eller underviser? Hos Humac kan du få studierabat på MacBook. Vi tilbyder også Klarna, så du kan dele din betaling op i tre bidder. Du betaler 1. rate i dag, 2. rate om 30 dage og den sidste om 60 dage – uden ekstra omkostninger.

Hvad er den bedste MacBook til studiet?

Valget af den bedste MacBook afhænger af dine specifikke behov. Her er tre gode råd, der kan hjælpe dig:

1. Vælg mellem Air eller Pro

MacBook Air er ideel til lettere opgaver som Excel, PowerPoint, mail og streaming. MacBook Pro er mere kraftfuld og kan klare tunge grafiske opgaver. Bruges programmer som Photoshop, InDesign, Adobe XD eller FinalCut, skal du vælge en MacBook Pro.

2. Vælg den rigtige skærmstørrelse for dig

MacBook skærme varierer fra 13" til 16". Skærmstørrelsen påvirker både dit arbejdsoverblik og computerens vægt.

3. Tjek om dit studie anvender tunge programmer

Hvis dit studie bruger tunge programmer til f.eks. 3D-rendering, grafisk design i høj opløsning eller film- og musikredigering, bør du vælge minimum 16GB RAM og en 10- eller 18-core GPU.

MacBook Air til studiet

MacBook Air 13" med M2-chip

Denne model er ideel til studerende, der har brug for en let og bærbar computer til daglige opgaver som notetagning, research og opgaveskrivning.

MacBook Air 13" med M3-chip

Opdateringen til M3-chippen giver ekstra ydeevne og energieffektivitet, perfekt til dem, der har brug for lidt ekstra kraft uden at gå på kompromis med bærbarheden.

MacBook Air 15" med M3-chip

Med en større skærm er denne model ideel til studerende, der har brug for ekstra skærmplads til multitasking og visuel indholdskreation, samtidig med at den bevarer sin lette og slanke profil.

Fordele ved MacBook Air til studiet:

 • Let og bærbar
 • Lang batterilevetid
 • God ydeevne til almindelige studieopgaver
 • Nærmest lydløs når den køler.

Ulemper ved MacBook Air til studiet:

 • Kommer til kort ved meget tunge grafiske opgaver
 • Mindre skærmplads (13" modeller) til multitasking

MacBook Pro til studiet

MacBook Pro 14" med M3, M3 PRO eller M3 MAX-chip

Denne model er designet til studerende, der har brug for kraftig ydeevne til krævende software og multitasking. Med M3 PRO og M3 MAX-chippen kan den håndtere tunge opgaver som videoredigering og kodning med lethed.

MacBook Pro 16" med M3 PRO eller M3 MAX-chip

Med en stor skærm og maksimal ydeevne er denne model perfekt til de mest krævende studieopgaver og professionel softwarebrug. Ideel til studerende inden for grafisk design, arkitektur og ingeniørfag.

Fordele ved MacBook Pro til studiet:

 • Kraftig ydeevne med M3, M3 PRO og M3 MAX-chips
 • Stor skærmplads (især 16" model) til multitasking
 • Høj kvalitet og holdbarhed
 • Fantastisk til tunge grafiske software og professionelle opgaver

Ulemper ved MacBook Pro til studiet:

 • Højere pris sammenlignet med MacBook Air
 • Tungere og mindre bærbar (især 16" model)

Få Hjælp i Vores Butikker

Du kan altid komme forbi en af vores Humac-butikker over hele landet og få hjælp. Vi har også værksteder i samarbejde med StayOnline i butikkerne Humac FRB.C, Humac Nørreport og Humac Clemens Torv. Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte MacBook til dine studiebehov.

Vilkår & Betingelser

*Der er ikke studierabat på flg. modeller: Mac Pro, Studio Display og Pro Display XDR. Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser over 18 år samt lærere og ansatte i det danske uddannelsessystem. Rabatten kan kun opnås ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller kopi af lønseddel. Dine data behandles i overensstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser. MacBook Air M1 2020, undgår ikke i tilbuddet med 10%.

*Særtilbud på MacBook Pro 2023 14.2" M3 gælder fra den 8. juli t.o.m. 1. september, eller så længe lager haves. Desuden gælder de nævnte vilkår og betingelser for at opnå studierabat.

*Særtilbud på MacBook Air 2022 13.6” M2 gælder fra den 29. juli t.o.m. 1. september, eller så længe lager haves. Desuden gælder de nævnte vilkår og betingelser for at opnå studierabat.