Studie

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
header

Få 6 % i studierabat på Mac og 3 % studierabat på iPad.
Gælder både studerende og undervisere.

Se hvordan


header

Populære MacBook til studiet


Studiepris kan ses, når du klikker dig ind på produktet.

Sådan får du studierabat.


Er du under uddannelse, eller ansat på et uddannelsessted, får du studierabat på din nye MacBook Pro eller MacBook Air - også online. Studiepriser finder du her.

Læg produkterne i kurv.

1: Læg produkterne i kurv.

Upload studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel

2: Upload studiekort, optagelsesbevis eller kopi af lønseddel fra studiested.

Gå til betaling

3: Gå til betaling.

Køb en ny Mac

4: Gennemfør betaling.

OBS! Studieprisen vises i kurven, så snart du har uploadet et billede af dit studiekort, optagelsesbevis eller lønseddel.

* Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser over 18 år. Studierabatten gives til lærere og ansatte i det danske uddannelsessystem. Studierabatten kan kun opnås ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller kopi lønseddel. Dine data behandles i overensstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser.

Gem dit studiekort i app'en

Handler du i din lokale Humac-butik, skal du uploade dit studiekort til Humac App’en for at opnå din studierabat (gælder kun iPhone brugere).

Humac App Download
Humac app

Hvilken Mac skal jeg vælge?


Er du i tvivl om hvilken Mac, du skal vælge? Vi har lavet en guide til dig, så du med god ro i maven, kan finde din helt rette studiemakker.
Sammenlign Mac-modeller Læs vores Mac-guide
MacBook Air M2

MacBook Air (M2)

Skal du investere i din første Mac? Så er MacBook Air det perfekte valg. Den mest sælgende Mac, som dækker de flestes behov. Hvad enten du skal begynde på gymnasiet eller universitetet, så får du her en computer, der helt sikkert passer til dit behov.

Se udvalg


MacBook Pro M2

MacBook Pro (M2)

De nye MacBook Pro modeller med er til dig, der arbejder med krævende programmer i forbindelse med dit studie. Den nyeste teknologi gør, at du er med helt fremme og ikke skal gå på kompromis.

Se udvalg


Studiepris på Office

Apple Music

70 millioner sange. Halv pris for studerende.

Lyt til 70 millioner sange med studieabonnementet på Apple Music. Du får det til halv pris, men kun som studerende. Apple Music kræver abonnement.


Tilmeld dig nu

Apple music kræver abonnement

Få 3% i studierabat på iPad.


Med iPad kan du hele tiden lære på nye måder. Den er et effektivt værktøj, som mange studerende er vilde med at bruge. Den er tynd, let og robust, og du kan bruge den, præcis som du vil til dine studier – og gøre undervisningen levende som aldrig før.

Find det rette iPad til dig
iPad

iPad

iPad er det perfekte supplement til din Mac eller til dig, der ønsker mere alsidighed i hverdagen. Hvad enten du vil tage noter i fysik- eller dansktimen. Med mere end 1 million apps i App Store, har du verden lige under dine fingerspidser med en iPad.

Se udvalg

iPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får du en enhed, der næsten udvisker forskellen mellem en tablet og en computer. iPad Pro har kræfter som en computer, men er lige så let at ha’ med som en tablet. Og med en Apple Pencil har du mulighed for at udtrykke dig både kreativt og professionelt.

Se udvalg

iPad Air 4

iPad Air

iPad Air kan meget mere end en computer og gør det på simplere og mere intuitive måder. iPad Air kommer i et farverigt design og med en imponerende Liquid Retina-skærm fra kant til kant.

Se udvalg

BuyBack

Byt din gamle studiemakker til en ny.


Kombiner studierabat med BuyBack. Når du indleverer din brugte computer hos Humac, får du både værdien af din brugte Mac som nedslag i prisen og studierabat oveni.

Udregn BuyBack-værdi