Studie

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Har du husket dit tilbehør?Se Mac tilbehør

Studiepris på Office

BuyBack

Byt din gamle studiemakker til en ny.


Kombiner studierabat med BuyBack. Når du indleverer din brugte computer hos Humac, får du både værdien af din brugte Mac som nedslag i prisen og studierabat oveni.

Udregn BuyBack-værdi

Apple Music

70 millioner sange. Halv pris for studerende.

Lyt til 70 millioner sange med studieabonnementet på Apple Music. Du får det til halv pris, men kun som studerende. Apple Music kræver abonnement.


Tilmeld dig nu

Apple music kræver abonnement

Vælg Mac-modeller for at sammenligne.

 
13" MacBook Air (M2)
13" MacBook Air (M3)
15" MacBook Air (M3)
14" MacBook Pro (M3)
16" MacBook Pro (M3 Pro eller M3 Max)
Vælg modeller for at sammenligne.
Billeder
Finish
Overblik
Chip
CPU
GPU
Hukommelse
HD-kapacitet
Batteri
Forbindelser

Ansvarsfraskrivelser

  • Skærm: Skærmstørrelse måles diagonalt. Målt diagonalt er den faktiske skærmstørrelse på en 24" iMac 23,5". Skærmene på 13" MacBook Air med M1 og 13" MacBook Pro måler 13,3” diagonalt. Skærmene på 13" MacBook Air med M2 eller M3, 15" MacBook Air og 14" og 16" MacBook Pro har afrundede hjørner foroven. Målt som et standardrektangel er skærmene 13,6", 15,3", 14,2" og 16,2" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre).

  • Lagerplads: 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

  • Batteri: Batteritiden ved afspilning af film i Apple TV-appen. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.

  • Touch ID: Magic Keyboard med Touch ID følger med iMac-systemer (M3) med 10‑core GPU og iMac‑systemer (M1) med 8‑core GPU. Det kan tilvælges på iMac-systemer (M3) med 8‑core GPU og iMac‑systemer (M1) med 7‑core GPU.

Vilkår & Betingelser

**Der er ikke studierabat på flg. modeller: Mac Pro, Studio Display og Pro Display XDR. Studierabatten gælder for alle studerende på danske ungdoms- og videregående uddannelser over 18 år samt lærere og ansatte i det danske uddannelsessystem. Rabatten kan kun opnås ved fremvisning / upload af et gyldigt studiekort, optagelsesbevis eller kopi af lønseddel. Dine data behandles i overensstemmelse med Humac’s privatlivsbetingelser.