Konfirmation 2022

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Konfirmation
KONFIRMATION

Noget særligt til de helt særlige.

Fordel din betaling over 10 måneder.
0 kr. i rente, 0 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyrer.
pil


iPhone SE
iPhone

Store opgraderinger. Fantastiske nye muligheder.iPhone er nem at bruge, den har et holdbart design, en intelligent og hurtig ydeevne.


Se udvalg
Watch
Apple Watch Series 7

På den største, mest avancerede Altid aktiv-Retina-skærm nogensinde bliver alt, hvad du gør med dit Apple Watch Series 7, større og bedre.


Se udvalg
Airpods
AirPods

AirPods giver en imponerende trådløs oplevelse med fyldig lyd af høj kvalitet og en exceptionel pasform, uanset hvilken model du vælger.


Se udvalg


MacBook
MacBook

Det er let at være kreativ med tung power. Prøv superkræfter fra Apple M1-chippen og mærk forskellen.


Se udvalg
iPad
iPad

Uanset hvilken model du vælger, er iPad en sjov og powerfuld måde at gøre tingene på.


Se udvalg
Tilbehør
Katalog

Se det store konfirmationskatalog, og bliv inspireret. Find til den perfekte gave til den særlige dag.


Se katalog

AIrpods

Lad dig omslutte af lækker lyd.
Vi præsenterer de helt nye AirPods. Med rumlig lyd, der omslutter dig,1 Adaptiv EQ, der finjusterer musikken til dine ører, og længere batteritid.2 De er sved- og vandafvisende og leverer en oplevelse helt uden lige.3

Kun 1.549 kr.Køb nu1Rumlig lyd virker med film, TV og video i understøttede apps. Kræver iPhone eller iPad. 2Batteritiden afhænger af brug og konfiguration.3AirPods (3. generation) er sved- og vandafvisende ved sport og træning, som ikke foregår i vand. AirPods (3. generation) er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IPX4-klassificerede i henhold til IEC-standard 60529. Sved- og vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade våde AirPods (3. generation).
seks måneders Apple Music gratis ved køb af AirPods.*

Læs mere

Apple Music
*Tilbuddet gælder kun for nye Apple Music-abonnenter. Prisen er 99 kr./måned efter din gratis prøveperiode. Tilbuddet gælder i 90 dage efter aktivering af en kvalificeret enhed. Abonnementet fornyes automatisk efter endt prøveperiode, eller indtil det opsiges. Begrænsninger og andre vilkår er gældende. Se apple.com/dk/promo for flere oplysninger.
BuyBack Logo

Spar på dit næste Apple-produkt.

Indlever dit gamle produkt, uanset mærke, og få en god pris når du køber et nyt Apple-produkt. Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.


Læs mere

Katalog
Se det store konfirmationskatalog, og find den perfekte gave til den særlige dag.


Se katalog

Katalog