Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

Om Humac

Humac
Humac A/S blev etableret i 1989, CVR. nr. 13397597, er 100% ejet af Inventive Retail Group, Moskva. Inventive Retail Group driver Monobrand butikker for en række kendte mærkevare producenter, heriblandt: Apple, Lego, Samsung, Sony, Nike, UNOde50, Prenatal, Street Beat.

Humac har solgt og serviceret Apple-produkter siden 1989, først under selskabet ”Apple Universitets Center”, siden er fusioner og sammenlægninger med islanske Öflun og norske OfficeLine resulteret i Humac A/S. Humac står for at bringe HUman og MAC’s sammen og det har siden 1989 været vores målsætning at levere den optimale kundeoplevelse omkring køb og servicering af Apple’s produkter.

Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Reseller (APR) kæde, og vi er den eneste i Danmark som har denne status og skal leve op til Apple’s krav omkring eksponering af produkter, uddannelsesniveau hos vores medarbejdere og kunne give en god kundeoplevelse – hver gang. APR certificeringen garanterer således kvalitet i form af højt serviceniveau og dybdegående viden omkring Apples produkter. 

Humac er derved også den største selvstændige Apple Premium Reseller i Norden. 1. maj 2009 blev Humac købt af Inventive Retail Group - Europas største Apple Premium Reseller. 1. september 2014 overtog Humac Eplehuset’ s 7 butikker og 3 serviceværksteder i Danmark. Humac’s hovedkontor ligger i Glostrup, København, hvor også vores Kundecenter holder til. Vi har i øjeblikket 22 butikker fordelt over hele landet (find din nærmeste butik her) og vi udbygger hele tiden med nye butikker. 

Humac Business
Ud over vores APR konceptbutikker har vi også erhvervsafdelinger i henholdsvis København og Århus. Vores erhvervsafdelinger tilbyder effektive og professionelle IT-løsninger til alle typer virksomheder i dansk erhvervsliv. Vores kunder spænder lige fra enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med flere hundrede medarbejdere. Vi har en dybdegående viden om Apples produkter - og ikke mindst indgående viden om integration af Apple-produkter i Microsoft-platformen. I Danmark har vi solgt løsninger til den grafiske branche, uddannelsesinstitutioner, erhvervskunder og private siden 1989, og vores kompetente medarbejdere er specialister på disse områder. Læs mere om Humac Business her.

Service & værksted
Hos Humac har vi et samarbejde med StayOnline, der har værksteder udstyret med den fornødne viden og alle de rette kompetencer til at kunne begå sig inden for Apples produktverden. Vi kan med andre ord, få dit produkt til at føles helt sprit nyt. Vi tager professionelt hånd om fejlfindingen og iPhone reparation på samme måde, som vi er ærekære omkring din oplevelse af vores service og slutproduktet.

Humac/StayOnline tilbyder en landsdækkende og autoriseret værkstedsservice, hvor alle medarbejderne har været igennem intensive uddannelsesforløb og certificeringer hos Apple. Alle værksteder har titlen Apple Authorized Service Provider (AASP). AASP er et flot kvalitetsstempel fra Apple, som vi er meget stolte af, for er der noget, som Apple har forstand på, så er det teknik af god kvalitet. Værkstederne tager sig af mange forskellige opgaver. Heriblandt diagnostik, reparation, installation, systemopdatering, opgradering og vedligeholdelse.

Om Humac

Humac er Nordens største Apple forhandler. Humac har pt. 22 Apple konceptbutikker i Danmark med over 250 ansatte. Vi er ejet af Inventive Retail Group som samlet driver over 350 Monobrand Retail butikker og har en årlig omsætning på over 1.1 mia. USD.