Forsikring

Forsikring

Ved uheld er du 100% forsikret med Humac Plus

Humac Plus forsikring dækker både mod tekniske fejl, tab, væskeskader og slag. Humac Plus forsikring sørger samtidig for lynhurtig skadesbehandling, reparation eller erstatning af dit produkt.

Forsikringen er skræddersyet til Apple-produkterne, Mac, iPhone, iPad, lyd og tilbehør og hviler på en kombination af en udvidet garanti- og uheldsforsikring samt et service- og support set-up, som sikrer, at du som kunde får maksimal udnyttelse og værdi ud af dit Apple-produkt. Læs mere her


Du kan tilkøbe Humac Plus i op til 14 dage efter, at du har købt dit produkt - også selvom det ikke er købt i Humac. Kig forbi din nærmeste Humac og hør mere eller kontakt Humac Kundeservice på 70 21 53 53.
 

Læs mere om Humac Plus her
 

· Dækker i hele verden · Driftsupport og hotline
· Ingen eller lav selvrisiko · Ingen begrænsninger på antal skader
· Lynhurtig skadesbehandling · Ingen afskrivninger
· Dækker udefrakommende skader · Intet bonustab eller præmiestigning
· Dækker slidtage (herunder lader m.v.) · Batteri dækning på computer ved 36 mdr.
· Altid originale reservedele  

*Øvrige tekniske nedbrud er dækket gennem gældende 2 års reklamationsret  
**Ikke alle forsikringer er inkl. uheldsforsikring (Allrisk) - spørg en medarbejder i en af vores butikker. Læs mere her


Har du driftsproblemer eller driftsmæssige spørgsmål til sit produkt, så giver Humac+ forsikringsaftalen adgang til telefonsupport, hvor specialister er klar til at hjælpe og vejlede dig. Denne service er uden ekstra omkostninger og sikrer, at unødvendige driftsstop undgås. Humac+ forsikring fås med flere løbetider og matcher perfekt de udvalgte produkters egenskaber, så værdien af investeringen i din Mac, iPhone eller iPad sikres og bevares. 

Kontakt Securator telefonsupport: 70 22 07 30 Alle hverdage 09.00-19.00 og lørdage 10.00-15.00. Søndag lukket.
Forsikringen tegnes i Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, DK-2750 Ballerup, som er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber (www.skadesgarantifonden.dk)

 

 

 

Navigation