Studiepris

Studiepris

På Mac og meget mere

Vi giver dig, der studerer, helt særlige priser på Mac og iPad. De priser kalder vi sjovt nok studiepriser og de gælder kun for studerende og undervisere. Vi følger hele tiden prisudviklingen i markedet og sætter løbende vores studiepriser. Sådan sikrer vi at du altid kan købe din nye Mac eller iPad til studiet, til en skarp og attraktiv pris, når du handler i vores butikker og på vores webshop.

 

Mindst 6% i studierabat på Mac og iPad

Vi følger hele tiden prisudviklingen i markedet og sætter løbende vores studiepriser, og vi sikrer dig at du som minimum altid får 6% i studierabat på din nye Mac eller iPad til studiet.

 

Byg din egen Mac til studiet og spar 10%

Til dig, som stiller helt ekstra krav til din maskines performance, har vi skabt Premium Edition. Det er en Mac, der er bygget til at kunne noget helt særligt, hvilket typisk betyder at den er bygget med ekstra RAM, en hurtigere processer eller mere hukommelse. Det er vi de eneste i Danmark der tilbyder, og det er vi stolte af. Som studerende og underviser får du altid 10% studierabat på vores Premium Edition-modeller. Du kan bygge din egen, eller vælge en af dem vi allerede har bygget med de mest de mest populære konfigurationer. 
Se Premium Edition udvalget her.

 

Studieliv i Humac

Hvem får studiepris?

Er du under uddannelse, eller underviser på en uddannelse, så kan du få studiepris på din nye Mac. Det eneste det kræver af dig er, at du kan fremvise gyldigt studiekort, optagelsesbrev eller dokumentation for ansættelse på en uddannelsesinstitution.

Studiepris i butikken
Som studerende og underviser, kan du få studiepris i alle vores butikker. Det eneste du skal gøre er at medbringe et af følgende i butikken:
1)    Dit studiekort 
2)    Dit optagelsesbrev
3)    Din seneste lønseddel fra en uddannelsesinstitution

Studiepris på humac.dk

Som studerende og underviser, kan du også få studiepris på vores webshop. Du skal bare uploade en kopi af dit studiekort, optagelsesbrev eller din seneste lønseddel fra en uddannelsesinstitution. Det gør du, når du har lagt din vare i kurven og går til betaling. 

Sådan handler du med studierabat på humac.dk

Ro i maven og i pengepungen

Når du køber din nye Mac eller iPad hos os, kan du, som studerende eller underviser, vælge at dele betalingen op. Det gør du rentefrit over 20 måneder med kun 899 kr. i oprettelse. Ønsker du at dele betalingen op kan du kigge ned i en af vores 22 butikker og få hjælp til lånegodkendelse. Find nærmeste butik her.

Vi køber din gamle Mac el. bærbare computer

Få en god pris for dit gamle produkt, når du opgraderer til et nyt med BuyBack. Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.
Læs mere om BuyBack her

Flere fordele for studerende og undervisere - Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev for studerende og undervisere, modtager du eksklusive studietilbud og nyheder, før alle andre. Tilmeld dig nyhedsbrev her.

Navigation