Studierabat

Studierabat

På Apple og meget mere

Vi giver dig, der studerer, helt særlige priser – og dem kalder vi sjovt nok studiepriser. Det er nemlig ikke en fast rabat, eller et afslag i den vejledende pris – eller noget helt tredje og ugennemskueligt – det er en skarp studiepris, og den gælder kun for studerende.

Vi følger hele tiden prisudviklingen i markedet og sætter ugentligt vores studiepriser. Sådan sikrer vi at du altid kan købe din nye Mac til studiet, til en skarp og attraktiv pris, når du handler hos os. Både i vores butikker og på humac.dk

Hvem kan få studiepriser?

Det kan du, som enten er under uddannelse eller underviser på en uddannelse. Dvs. at vi giver studiepris til både studerende og undervisere. Det eneste det kræver er, at du kan fremvise gyldigt studiekort eller anden dokumentation for optagelse eller ansættelse

For at kunne gøre brug af vores skarpe studiepriser er der et par krav du skal opfylde.

1)    Du skal have et studiekort/studiebevis
2)    Eller et optagelsesbrev
3)    Lønseddel fra en undervisnings- eller uddannelsesinstitution

Sådan gør du:

Du får både studiepriser i butikken og på humac.dk

studie

Når du har fundet din nye Mac, så viser du dit studiekort, optagelsesbrev eller ansættelsesdokumentation til salgspersonalet i butikken. Handler du på humac.dk uploader du et billede af din dokumentation under købet, efter du har lagt varen i kurv.

Der er meget mere!

0% i rente og BuyBack

Når du køber din nye Mac eller iPad hos os, kan du som studerende eller underviser vælge at dele betalingen op. Det gør du rentefrit over 20 måneder med kun 799 kr. i oprettelse.

Har du en gammel Mac eller PC kan du sælge den til os og bruge pengene til at betale for din nye Mac. Det er både godt for dig, miljøet og så er du sikker på at din data slettes forsvarligt. Læs mere om BuyBack her.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hør mere

Når du tilmelder dig vores kundeklub for studerende og undervisere, modtager du eksklusive studietilbud og før vores nyheder lige ved hånden, før alle andre.

Tilmeld dig her!

Navigation