Apple Watch

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv
Watch

Motivation fra start til slutspurt.


Se udvalgWatch SE
Apple Watch SE

Apple Watch SE tilbyder stærke funktioner, der passer på dig og hjælper med at holde dig sund og forbundet, til en god pris.


Læs mere
Watch Series 7
Apple Watch Series 7

Med den største skærm og det mest stødafvisende frontglas nogensinde bliver alt, hvad du gør med dit Apple Watch Series 7, større og bedre.


Læs mere
Watch Series 3
Apple Watch Series 3

Alle de vigtige funktioner til fitness, hjertemonitorering og forbindelser, der gør, at Apple Watch er den ultimative makker til et godt og sundt liv.


Læs mere

seks måneders Apple Music gratis ved køb af AirPods.*


Læs mere

Apple Music
*Tilbuddet gælder kun for nye Apple Music-abonnenter. Prisen er 99 kr./måned efter din gratis prøveperiode. Tilbuddet gælder i 90 dage efter aktivering af en kvalificeret enhed. Abonnementet fornyes automatisk efter endt prøveperiode, eller indtil det opsiges. Begrænsninger og andre vilkår er gældende. Se apple.com/dk/promo for flere oplysninger.


Apple Music

Motivation, mens du er i gang.

På den største, mest avancerede Altid aktiv-Retina-skærm nogensinde bliver alt, hvad du gør med dit Apple Watch Series 7, større og bedre.
Køb nu

BuyBack Logo
Indlever en brugt enhed og spar på Apple Watch.
Indlever dit gamle produkt, uanset mærke, og få en god pris når du køber et nyt Apple Watch. Vi sikrer at alle dine data slettes og sender brugbare dele til genbrug. Det er sikkert, billigere og bedre for miljøet.

Læs mereVælg Apple Watch-modeller for at sammenligne.

Produktnavn
Billeder
Finish
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Rustfrit stål
Rustfrit stål

Ikke relevant

Ikke relevant

Rustfrit stål
Rustfrit stål
Rustfrit stål
Rustfrit stål

Ikke relevant

Overblik
Skærm
Iltniveau i blodet
EKG
Puls
Internationalt nødopkald
Faldregistrering
Højdemåler, der altid
er aktiv
Mulighed for mobilforbindelse
Indstil familie

Ansvarsfraskrivelser

Stødafvisende: Stødafvisningsgrad sammenlignet med forrige generation.

Støvafvisende: Series 7 er klassificeret som støvafvisende (IP6X).

Iltniveau i blodet-appen: Målingerne fra Iltniveau i blodet-appen er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selvdiagnose og lægekonsultation. Appen er udelukkende skabt til at blive brugt i forbindelse med træning og almindelig velvære.

EKG-appen: EKG-appen er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS og watchOS på Apple Watch Series 4 og nyere (eksklusive Apple Watch SE). Se apple.com/dk/watch for oplysninger om kompatibilitet EKG-appen er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år. Takket være EKG-appen er Apple Watch i stand til at generere et EKG svarende til et enkeltaflednings­elektrokardiogram.

Notifikation om uregelmæssig hjerterytme: Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS. Funktionen er ikke beregnet til at blive brugt af personer, der er under 22 år, eller som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

Internationalt nødopkald: Funktionen til internationale nødopkald kræver Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Se en liste over lande og områder, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

Mobilnetværk og trådløs teknologi: Mobilforbindelse kræver trådløst dataabonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Roaming i udlandet understøttes ikke. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/dk/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

Hurtigere opladning: Test udført af Apple i august 2021 med testmodeller af Apple Watch Series 7 (GPS) og Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) med magnetisk Apple Watch-hurtigoplader til USB-C-kabel (A2515-modellen) og Apple USB-C-strømforsyning på 20 W (A2305-modellen) samt Apple Watch Series 6 (GPS) og Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) med magnetisk Apple Watch-opladerkabe (A2255- og A2256-modellerne) og Apple USB-strømforsyningen på 5 W (A1385-modellen). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Opladningstiden varierer i forhold til område, indstillinger og miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

(PRODUCT)RED: En del af overskuddet fra salget af (PRODUCT)RED går til Den Globale Fond.

Remme: Udbuddet af remme kan variere.

Kompatibilitet: Apple Watch Series 7 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS 15 eller nyere. Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS 14 eller nyere.

Tilgængelige funktioner: Funktionerne kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se en komplet liste på apple.com/dk/watchos/feature-availability.