Apple Watch SE 2022

Levering fra29 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

Apple Watch SE

Rigtigt meget at holde af. For mindre.

Urkasser i tre flotte farver. Powerfulde sensorer, der giver indsigt i dit helbred og din fysiske aktivitet. Innovative sikkerheds­funktioner. Smarte måder at holde forbindelsen på. En hurtigere dual-core-processor med hurtigere ydeevne. Apple Watch SE kan alt muligt, og nu er det et bedre køb end nogensinde.

Design

Godt design.
Godt tænkt.

Urkasser i tre farver, midnat, stjerneskær og sølv. S8 SIP-dual-core-processoren giver 20 % hurtigere ydeevne.Se ansvarsfraskrivelser Og bagsiden af urkassen er blevet redesignet og produceret på en helt ny måde, der reducerer dens CO₂‑aftryk med over 80 %.

100 % genanvendt aluminium i urkassen

Fitness

Mere, du kan måle. Mere motivation.

Luk dine aktivitetscirkler. Spring ud i det med svømmesikker vandafvisningsgrad.Se ansvarsfraskrivelser Og følg flere forskellige træningsformer i den redesignede træningsapp.Se ansvarsfraskrivelser

Sundhed og sikkerhed

Holder øje med dit helbred.

Sikkerhed.

Få hjælp, når du har brug for det, med Registrering af ulykke, Faldregistrering og Nødopkald SOS.Se ansvarsfraskrivelser

Søvn-appen.

Følg med i dine søvnmønstre, og se, hvor længe du er i REM-søvn, let søvn og dyb søvn, og hvornår du har været vågen i løbet af natten.Se ansvarsfraskrivelser

Hjertesundhed.

Få notifikationer ved høj eller lav puls og ved uregelmæssig hjerterytme.Se ansvarsfraskrivelser

Hold forbindelsen

Vær tæt på, uanset hvor langt væk du er.

Ring, skriv beskeder, og tjek notifikationer på farten. Betal via håndleddet for næsten hvad som helst med Apple Pay. Med adgang til mobilforbindelse og roamingSe ansvarsfraskrivelser i udlandet kan du gøre endnu mere uden din telefon på flere steder end nogensinde.Se ansvarsfraskrivelser

Urskiver

Vis dig fra din bedste side.

Vælg blandt en lang række Apple-designede urskiver og urskiver fra Nike. Tilpas dine urskiver med dine foretrukne komplikationer, farver og design. Og del urskiver med venner og familie via mail eller beskeder.

Hvorfor vælge Apple Watch?

Det er den ultimative enhed til et sundt liv.

Sundhed og sikkerhed

Få mere viden, så du kan udvikle sundere vaner. Hold øje med dine søvnmønstre. Få hurtig hjælp i en nødsituation.

Fitness

Træn på nye måder med avancerede målinger. Følg din daglige aktivitet og de træningsformer, du bedst kan lide.

Forbindelses­muligheder

Modtag opkald og beskeder. Lyt til musik. Brug Apple Pay og Siri. Alt sammen direkte fra håndleddet.

Personlig tilpasning

Skift din rem og få et helt nyt look. Find, tilpas og del urskiver.

Sammenlign

Hvilket Apple Watch passer til dig?

Vælg modeller for at sammenligne.
Series 8
SE
Ultra
Billeder
Finish

Ikke relevant

Ikke relevant

Titanium
Aluminium
Aluminium
Aluminium

Ikke relevant

Rustfrit stål
Rustfrit stål

Ikke relevant

Ikke relevant

Overblik
Case Size- 2
Skærm
Vandafvisende
Water resistant- 2
Iltniveau i blodet
Temperaturmålinger
Nødopkald SOS
Kompas
Mulighed for mobilforbindelse
Batteri

Remme

Ny rem. Nyt look.

De udskiftelige remme fås i mange forskellige design, materialer og farver. Så det er nemt at finde det rigtige look til den rigtige anledning.

AppleCare+

Support fra eksperter og udvidet dækning.

 • Apple-certificeret service

 • Først i køen til Apples eksperter 24/7

 • Dækning af skadehændelser som følge af uheld

Ansvarsfraskrivelser

 • Ydeevne: Sammenlignet med den forrige generation.

 • Vand- og støvafvisningsgrad: Apple Watch Ultra er klassificeret som vandafvisende ned til 100 meter i henhold til ISO-standard 22810. Det kan bruges til fritidsdykning (sammen med en kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 m og til vandsport ved høj hastighed. Apple Watch Ultra bør ikke bruges til dykning på mere end 40 meters dybde. Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand. Vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan aftage over tid. Du kan finde flere oplysninger på support.apple.com/da-dk/HT205000. Apple Watch Ultra og Apple Watch Series 8 er også klassificeret som støvafvisende (IP6x).

 • Nødopkald SOS: Nødopkald SOS kræver mobilforbindelse eller Wi-Fi-opkald med en internetforbindelse fra dit Apple Watch eller din iPhone i nærheden.

 • Åndedræts­frekvens under søvn: Målingerne fra funktionen Åndedræts­frekvens under søvn er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selv­diagnose og læge­konsultation. Funktionen er udelukkende skabt til at blive brugt i forbindelse med træning og almindelig velvære.

 • EKG-app og Notifikation om uregelmæssig hjerterytme: EKG-appen og notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS og er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år. EKG-appen er tilgængelig på Apple Watch Series 4 og nyere (eksklusive Apple Watch SE). Funktionen til notifikationer om uregelmæssig hjerterytme er ikke designet til personer, som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

 • Roaming i udlandet: Kommer sidst i 2022. Dækning i forbindelse med roaming i udlandet afhænger af din udbyder. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Se en liste over udbydere, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watch/cellular.

 • Mobilnetværk og trådløs teknologi: Mobilforbindelse kræver mobildataabonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/dk/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

 • Hurtig opladning: Hurtig opladning er kun kompatibel med Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og Apple Watch Series 7. Andre modeller oplader i normal hastighed.

 • MIL-STD 810H: Testet i følgende underkategorier: store højder, høj temperatur, lav temperatur, temperaturchok, nedsænkning, nedfrysning/optøning, stød og vibration.

 • Oceanic+-appen: Oceanic+ kræver abonnement. Kan hentes i App Store. Sørg altid for at følge de rette procedurer for dykning, hav en ledsager med under dykningen, og brug en ekstra enhed.

 • App Store: Apps kan hentes i App Store.

 • Iltniveau i blodet-app: Målingerne fra Iltniveau i blodet-appen er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selvdiagnose og lægekonsultation. Appen er udelukkende skabt til at blive brugt i forbindelse med træning og almindelig velvære.

 • Temperaturmålinger: Funktionen til temperaturmålinger er ikke en medicinsk enhed, og den er ikke beregnet til at blive brugt til medicinsk diagnosticering, behandling eller andre medicinske formål.

 • Min cyklus: Appen Min cyklus bør ikke bruges som præventionsmiddel. Data fra appen Min cyklus bør ikke bruges til at diagnosticere en sygdom.

 • Internationale nødopkald: Funktionen til internationale nødopkald kræver Apple Watch Ultra (Cellular), Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Se en liste over lande og områder, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

 • Strøm og batteri: Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se mere på apple.com/dk/batteries.

 • (PRODUCT)RED: En del af overskuddet fra salget af (PRODUCT)RED går til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids. Fra nu og indtil den 31. december 2022 vil halvdelen af dette overskud gå til Den Globale Fonds COVID-19-indsats for at mindske påvirkningen af COVID‑19 i kampen for at bekæmpe aids.

 • Remme: Udbuddet af remme kan variere.

 • Kompatibilitet: Apple Watch kræver iPhone 8 eller nyere med den nyeste version af iOS.

 • Tilgængelige funktioner: Funktionerne kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se en komplet liste på apple.com/dk/watchos/feature-availability.