konfirmation

Humac - 90s

Velkommen til Humac

Der er mange måder at markere overgangen fra barndom til ungdom - men et ritual må der til.

Voksen. Og så alligevel ikke.

Ritualet tager mange former og hedder mange forskellige ting. På Vanuatu-øerne springer de unge mænd bungee jump i lianer. I Spanien skifter de unge kvinder sko til Quinceañera. Og i Østafrika drager Masai-drenge i flok af 4 ud på savannen, hvor de skal klare sig selv, finde mad og forsvare sig mod løver for at vise, at de nu er voksne. I Danmark går vi ofte festligt, men lidt mere roligt til værks, når vi markerer at barndommen er slut og ungdommen skal begynde. Og selvom traditionerne er mange og forskellige, så er Konfirmationen stadig det mest udbredte overgangsritual herhjemme, hvor hele 70% af Danmarks unge sidste år blev konfirmeret. Klik på flimmerkassen og se vores reklamefilm.

Ritualer

Lian springere

Lianspringerne

I øriget Vanuatu springer de Naghol. Her er det nemlig ”kostum” at drengebørn op igennem barndom og ungdom hopper ud fra stadig stigende højder. Når de endelig springer fra de højeste platforme, er de for alvor optaget blandt de voksne i landsbyen. Dette overgangsritual fejres hvert år under yamhøsten, hvor unge mænd springer på hovedet ud fra tårne fra op til 30 meters højde, kun med lianer om benene. Manddomsprøven kaldes naghol og fungerer også som et frugtbarhedsritual.

Konfirmation

Konfirmanderne

Konfirmationen er det mest udbredte ritual i den danske kristne kirke, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Ved konfirmationen bekræfter konfirmanden selv sin tro på Gud og tager imod Guds velsignelse, som en opfølgning på den trosbekendelse forældre eller faddere gav på vegne af den nyfødte ved dåben. Konfirmation er et tegn på, at Gud også er med dig, når ungdomslivet begynder.

Masaier

Løvekæmperne

Masaier er kendt som farverige, stolte og heroiske kvæghyrder, der lever i Kenya og Tanzania i Østafrika. Når en ung Masai dreng går fra barn til voksen skal han sammen med 3 andre unge mænd bevise sit værd, ved at overleve på savannen i to måneder uden hjælp fra familien. Her skal han følge Emorata-traditionerne og leve blandt vilde dyr og forsvare sig mod løver, før de kan vende tilbage til stammen og skifte fra sorte klæder.

cool

Få den fedeste retro oplader til dit Apple watch.

Brug for at sætte gang i festen?
Hør vores 90’er playliste lige her!

cool

floppy
Uanset hvad du drømmer om, så har vi gearet!

Mac er brugervenlig, sikker og spækket med power.

Den leveres med en masse smukt designede programmer, der kan booste din produktivitet og kreativitet. Den er udviklet til at arbejde sammen med iPhone og iPad som ingen anden computer. Og fordi Apple bygger softwaren og hardwaren sammen, leverer Mac den bedst mulige oplevelse. Bærbare Mac-computere er designet til at være utroligt tynde og lette, men samtidig robuste nok til at holde i mange år. Mac er fyldt med tekniske nyskabelser som f.eks. Touch Bar, og hardwaren og softwaren er udviklet specielt til hinanden, så alt fungerer perfekt sammen.

Den nye generation af iPhone.

Flot design, avancerede kameraer, en smuk skærm, utrolig ydeevne, ultrahurtig trådløs teknologi, lang batteritid og App Store. iPhone er noget helt specielt. Alle iPhone-modeller har et flot design, avancerede kameraer, en smuk Retina-skærm, utrolig ydeevne, ultrahurtig trådløs teknologi, lang batteritid, iOS 12, App Store og sikker godkendelse. Derfor er iPhone noget helt specielt.

iPad. Som en computer. Ikke som nogen computer.

Lær, arbejd, spil, og vær kreativ. Uanset hvilken iPad du vælger, får du al den power og funktionalitet, som du ville forvente af en computer, og så er den alsidig, bærbar og nem at bruge, som kun iPad kan være. En dragende Retina-skærm. Powerfuld 64-bit-chip, som nemt kan køre grafiktunge spil og apps. Avancerede kameraer på for- og bagside. Nem og sikker autentificering og Apple Pay. Wi-Fi og LTE.1 Batteritid til en hel dag.2 Understøttelse af Apple Pencil.3 Over en million apps i App Store. Og med iOS bliver iPad mere effektiv og personlig end en computer, så du kan mere end nogensinde før. Der er intet helt som iPad.

Det helt rigtige udstyr indenfor lyd og gadgets.

AirPods, Beoplay, JBL, Beats by Dre, Bear Grylls, DJI, Feiyutech, Polaroid, Aftershokz, Belkin, og mange mange flere. Humac har et stort udvalg af gadgets og tilbehør til dig, der elsker at være kreativ på den ene eller anden måde. Måske går du og drømmer du om at blive dronepilot, youtuber, dj, grafisk designer eller noget helt femte. Har du drømmen, så har vi gearet!

Prøv vores fede Snapchat filtre.
Du finder dem i nærheden af vores butikker.

snapchat screens
QR

Find @Humac på Snapchat

phone gif
HotLimitedHot

Fede unikke muleposer

Vi har lavet nogle helt unikke og super fede muleposer - i en helt limited edition!! KUN 35 KR.

mulepose
Hot Hot

Flere fede ting er på vej...

Under construction

Besøg

website counter
awards