Konfirmation

Levering fra49 kr.
Total:0,00 kr.
 Inkl. moms
Gå til kurv

GAVEGUIDE TIL KONFIRMATION

Kender du én der snart skal konfirmeres?

Konfirmationerne er allerede begyndt for nogle, og for andre er den store dag lige om hjørnet. Hvis du er en af de heldige der skal fejre en konfirmand, leder du måske efter den helt rigtige gave. Forkæl konfirmanden med et Apple-produkt, og vær sikker på at gøre dagen ekstra speciel.
Vi tilbyder 100 dages bytte- og returret* både online og i butik, så du trygt og bekymringsfrit købe din gave hos Humac.


Vilkår & Betingelser

*Udvidet reklamationsret gælder kun ved køb af ny iPhone, iPad eller Mac. Oveni dette gælder øvrige forhold for reklamationsret. Læs mere på humac.dk/handelsbetingelser. Viste priser gælder så længe lager haves. Varer ikke dækket af udvidet reklamation: Varen skal returneres i original emballage med ubrudt plombering og original faktura. Returretten frafalder på produkter købt med abonnement, forsikring, specialbygget maskine (CTO) eller digitalt, plomberet indhold. Der er ingen returret ved delbetalinger/låneaftale, reparationer, serviceydelser eller erhvervskøb via CVR. Læs mere på humac.dk/vi-giver-dig-mere