Back To School

Humac Studie

I Humac kan du som studerende få studierabat (udfra vejl.pris.), når du køber en Mac. Du har mulighed for at få studierabat i alle Humac butikker i hele landet. Find din nærmeste her.

Bemærk: Venligst medbring gyldig studiekort eller optagelsesbevis. Studierabat kan ikke kombineres med øvrige rabatter eller aktuelle tilbud.

 

 Lån penge til din nye Mac
Humac tilbyder i samarbejde med Resurs Bank to forskellige faste lånetyper: Et fordelagtigt lavrente lån, hvor du kan låne op til 40.000 kr. på et øjeblik - eller et særligt lån til studerende, hvor du kan låne op til 15.000 kr.

Du kan låne penge til kun 1% og op til 40.000 kr. Få et nemt overblik over hvad det koster at låne penge

  

 

 

Forsikring, ja tak?
Humac+ forsikringerne er skræddersyede til Apple produkterne og hviler på en kombination af en udvidet garanti- og uheldsforsikring, samt et service- og support set-up. Det sikrer, at du som kunde får maksimal udnyttelse og værdi ud af dit Apple produkt.

Humac+ forsikringerne giver dig samtidig lynhurtig skadesbehandling, reparation eller erstatning af dit produkt.

Har du driftsproblemer eller driftsmæssige spørgsmål til dit produkt, så giver Humac+ forsikringsaftalen adgang til telefonsupport, hvor specialister er klar til at hjælpe og vejlede dig. Denne service er uden ekstra omkostninger og sikrer, at unødvendige driftsstop undgås.  
  

*Studierabat kan opnås af studerende, primære og sekundære institutioner og højere læreanstalter, hvorved den studerende er under uddannelse på en uddannelsesinstitution efter det 9. (evt. 10.) skoleår. Den studerende er fyldt 18 år, går på gymnasium, en videregående uddannelse eller på et universitet. For at opnå studierabat skal du fremvise gyldigt studiekort/optagelsesbrev i butikken eller på humac.dk.