Levering fra 0 kr. og fri retur   ·   Hurtig levering!   

Humac Studie

Studierabat i Humac
I Humac kan du som studerende få 6% i studierabat udfra vejledende pris på 
Mac og iPad.

Du har mulighed for at få studierabat i alle Humac butikker i hele landet. Husk at medbringe gyldigt studiekort eller optagelsesbevis. 


Studierabat kan ikke kombineres med øvrige rabatter eller aktuelle tilbud.

 


Køb Time Capsule

Backup 
Hvorfor skal du sikkerhedskopiere dine data? 

Over halvdelen af Danmarks befolkning tager ikke backup af deres data såsom billeder, skoleopgaver og andre vigtige filer. Dermed risikerer de at miste værdifuld og uerstattelig data, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. I Humac vil vi gerne hjælpe til, at langt flere begynder at sikkerhedskopiere, eller i det mindste tænker over, hvordan de bedst muligt beskytter deres data.

Dine data er nemlig det mest værdifulde, du har på din Mac. Selve Mac'en kan jo sagtens erstattes med en ny, men dine data risikerer du at miste. På linket finder du den trådløse Time Capsule fra Apple, som er en trådløs router med indbygget harddisk, som nemt tilsluttes hjemmenetværket. Fælles for dem alle er, at de bruger MacOS' indbyggede Time Machine-funktion, som sikkerhedskopierer alle dine arkiver til en ekstern harddisk, så du kan gendanne dem senere eller se, hvordan de så ud tidligere.

Time Machine husker sågar både din tidligere skrivebordsbaggrund, dine WiFi-koder og meget andet. Ja, faktisk sikkerhedskopierer Time Machine alt undtagen dét, som ligger i papirkurven. Har du styr på backup? Lad os hjælpe dig godt i gang med at sikkerhedskopiere, både nu og i fremtiden. Spørg os om backup næste gang, vi ses i en af vores butikker.

Byg din egen Mac
Bare rolig, du skal ikke selv samle den, det klarer vi for dig. Du kan skræddersy din Mac efter dine behov, så du får den helt rigtige maskine. Vi hjælper dig selvfølgelig med at vælge de rigtige dele og bestiller den til dig.

Kontakt os eller besøg din nærmeste butik for at høre mere.
Find os her


 
Studierabat kan opnås af studerende, primære og sekundære institutioner og højere læreanstalter, hvorved den studerende er under uddannelse på en uddannelsesinstitution efter det 9. (evt. 10.) skoleår. Den studerende er fyldt 18 år, går på gymnasium, en videregående uddannelse eller på et universitet. For at opnå studierabat skal du fremvise gyldigt studiekort/optagelsesbrev i butikken.